Funktionärer

Vi söker funktionärer till Gothia Innebandy Cup 2024

4-7 januari spelas Gothia Innebandy Cup i Göteborg. Nu söker vi funktionärer till turneringen.

Vi söker dig som vill engagera dig i Gothia Innebandy Cup 2024 och bidra till en fantastisk upplevelse för alla våra deltagare.

Gothia Innebandy Cup äger rum 4-7 januari, 2024 och vi har en rad olika uppdrag att erbjuda. Nedan följer några exempel:

Teamledare/skolvärd:
Uppdraget innebär att du bor med lagen på en skola under turneringen. Du ingår i ett team, och tillsammans tar teamledare och skolvärdar hand om lagen, fastigheten och servar med information. Du är spindeln i nätet och detta är något för dig som är social, utåtriktad och gillar utmaningar. Minimiålder: 23 år.

Matsalsansvarig:
Som matsalsansvarig ser du till att servering av våra måltider flyter på. Du ansvarar för ditt team av värdar och uppdraget är för dig som gillar att jobba när det är full fart och är duktig på arbetsledning. Minimiålder: 21 år.

Städare:
Gillar du ordning och reda, service och fysiskt arbete? Vi behöver hjälp av duktiga städare som kan hjälpa till att skapa en trivsam miljö på skolor där lagen bor. Tillsammans med skolteamet är ni de funktionärer som har möjlighet att lära känna och påverka våra deltagares upplevelse av turneringen allra mest. Minimiålder: 18 år.

Sök i dag genom att klicka här.

För mer information, kontakta oss på funktionar@gothiacup.se

Förutom en fantastisk upplevelse och nya vänner för livet, får alla Gothia Innebandy Cups funktionärer funktionärskläder, utbildning, mat, gratis kollektivtrafik och en ekonomisk ersättning.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy