Följ turneringen

från din mobil

I vår app har vi samlat allt du behöver veta om turneringen. Här hittar du alla matcher, resultat, nyheter och mycket mer.

HELA TURNERINGEN

Alla matcher. Alla mål

Gothia Innebandy Cup har marknadens kanske mest avancerade och användarvänliga resultatsystem. Hela spelschemat och alla resultat finns tillgängliga både på vår hemsida och i våra appar för Android, iPhone och iPad.

Livestream
ca 700 matcher livesänds under Gothia Innebandy Cup.
Läs mer
Turneringsinformation
Du hittar turneringsinformationen samt det officiella reglementet var du än befinner dig.
Statistik
Få all statistik! Mål, kort, spelade matcher, deltagande nationer mm.
Kartor
Kartor för alla spelplatser och områden så att du enkelt kan hitta.

Tips!

Du vet väl om att du kan favoritmarkera lag. Då får du ett anpassat schema där du ser samtliga matcher och resultat för just dina favoritlag.

HIGHLIGHTS

Nyhet

Slutspelsträd

Upplev slutspelsträdet som aldrig tidigare på en mobil enhet. Trädet anpassar sig till skärmen oavsett hur stort vårt slutspelsträd är. Det här är det bästa sättet att hitta er väg genom slutspelet fram till finalen.

Liverapportering

Appen är det bästa sättet att följa turneringen och det finns flera olika sätt att hitta och följa dina favoritlag. Skapa ett personligt schema med matcher som du vill följa, hitta lag per land och se vilka som spelar på en viss plan vid en viss tid. Dessutom rapporteras alla mål från samtliga matcher live.
Uppdaterad

Statistik och Info

Nu får du ännu mer information och statistik i appen. Du kan få statistik för hela turnerningen, men även per åldersklass. Vi har också fyllt appen med ännu mer information och fler sätt att hålla dig uppdaterad.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy