Gothia Innebandy Cup

Centers

Kviberg Center och Lundbystrand är våra två största hallar räknat till antalet planer och publik. Här kan ni se fantastisk internationell innebandy eller besöka vår partner Klubbhuset.

Våra center

Våra center är de platser där vi gör lite extra. Här hittar ni souvenirförsäljning och roliga aktiviteter.

Kviberg Center

Hjärtat i turneringen

Kviberg Center är helt nybyggt (2023) och är hjärtat för spelare, ledare och supportrar. Här finner ni Gothia Innebandy Cups information och resultatservice. Här är det alltid liv och rörelse med massor av publik. Hejaramsor och peppande sång avlöser varandra. Kviberg Center med två planer och Prioritet Serneke Arena med två planer ligger i anslutning till varandra.

Lundbystrand

Lundbystrand

Fem planer

På Lindholmen, cirka tio minuter från centrum ligger Lundbystrand, Gothia Innebandy Cups största spelcenter med hela fem fullstora spelplaner. Här skapas en unik mötesplats för våra deltagare. 

KVIBERG CENTER

Två spelplaner

I Kviberg Center finns två fullstora spelplaner med läktare med plats för 500 åskådare. När det är dags för finalspel dras teleskopsläktare ut och vi får plats med 1500 åskådare

Eventområde

I den stora foajén kommer vi att ha vårt eventområde, där man kan testa på speedshooting och vid utvalda tider få chans att delta i något av våra exklusiva event.

Klubbhuset

Klubbhuset

På plats i Kviberg Center finns Klubbhuset som säljer såväl årets Gothia Innebandy Cup-tröjor som de senaste produkterna för innebandy. Passa på att få ditt namn tryckt på årets tröja.

Funktionärer

Kiosk

I Kviberg finns det en kiosk som säljer såväl kaffe och bulle som varm mat.

LUNDBYSTRAND

Match

Fem spelplaner

Lundbystrand är med sina fem fullstora planer vår största hall. Under de fyra turneringsdagarna spelas här hela 270 matcher.

Funktionärer

Kiosk

I Lundbystrand finns det två kiosker som säljer såväl kaffe och bulle som varm mat.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy