Gothia Innebandy Cup

Exklusiva event

Vi vill utveckla spelare både på och utanför planen. Att åka på cup och bygga sitt lag är bland det mest lärorika unga spelare kan göra. Men ett lag är också många olika individer där den personliga utvecklingen hjälper laget.

UTVECKLANDE

Målvaktsskola

Sedan 2018 har vi kunnat erbjuda deltagande målvakter att delta i vår målvaktsskola med professionella instruktörer. Eventet har snabbt blivit fullbokat vid alla tillfällen och varit mycket uppskattat av målvakterna som deltagit.

INFO
Plats
Valhalla
Dag
kommer närmare turneringen
Tid
uppdateras
Anmälan krävs

FÖR LEDARNA

Akut omhändertagande

Vi är stolta över att i samarbete med SportRehab kunna erbjuda alla ledare en workshop i akut omhändertagande. I workshopen ingår en föreläsning om vikten av att behandla skador direkt och en praktisk genomgång i hur skador bör behandlas. 2022 kommer föreläsningen även erbjudas digitalt med visning på alla skolor.

Plats
uppdateras
Dag
uppdateras
Tid
uppdateras

ÖPPET FÖR ALLA

Gothia Master Shooter

Nu har du möjlighet att mäta hur snabbt och hårt du skjuter i Gothia Master Shooter, en tävling som arrangeras tillsammans med vår partner Klubbhuset. Gothia Master Shooter kommer arrangeras i fyra klasser och är öppen för både spelare och besökare - ingen anmälan krävs.

Klasser
uppdateras
Plats
Valhalla Center
Dag
uppdateras
Final
uppdateras

Vill du ha nyheter och uppdateringar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

Vi bryr oss om din personliga data.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy