BLI FUNKTIONÄR

Tillsammans gör vi världens bästa innebandycup

Vi behöver funktionärer till alla delar av evenemanget – du väljer själv om du vill söka uppdrag på våra skolor, hallar, matsalar eller inom vår försäljning.

VI BEHÖVER DIG

Bli en del av något större

Vill du vara med och skapa världens bästa innebandycup under en vecka av spänning, aktiviteter och många roliga stunder? Utveckla dina ledaregenskaper och får andra att samarbeta? Du ska du söka dig till Gothia Innebandy Cup. Vi och lagen behöver dig!

Att vara funktionär
En Gothia Innebandy Cup funktionär har ingen specifik ålder eller speciell utbildning men vi får hålla oss till minimum 16 år. Alla är glada, trevliga och har roligt tillsammans.
Utbildning
Vi erbjuder utbildningar så att du ska känna dig bekväm i ditt uppdrag.
Intervjuer
Om du inte varit med oss innan och gått vidare efter du ansökt så hålls gruppintervjuer eller enskilda intervjuer. 
Ersättning
Vi är väldigt glada över att erbjuda en ersättning men det är så mycket mer som du får med dig av att vara funktionär under Gothia Innebandy Cup.

Senaste nytt

De senaste nyheterna och uppdateringarna om våra funktionärer och cupen.

Vanliga frågor

Gothia Cup Innebandy spelas 3-6 januari.

Datumen varierar beroende på vilket uppdrag man har. Du hittar detaljer för uppdragen under Tillgängliga uppdrag ”Mer info”, intill ansökningsknappen. Första dagen för de flesta av våra funktionärer är onsdag 2 januari – vecka 1 och pågår till den 6 januari (5 dagar)

Vi öppnar ansökningarna i mitten av september 2024 och allteftersom uppdragen fylls så tar vi ner uppdragen från hemsidan. 

Det absolut viktigaste, förutom att du fyller i dina personuppgifter korrekt, är att du noga läser igenom vilket eller vilka uppdrag som passar dig bäst – och att du har åldern inne. Om du dessutom ger oss en bra presentation av dig själv och varför du vill bli en del av Gothia Cup Innebandy är det ett extra plus. 

Då tar du kontakt med oss på Gothia Cup Innebandy genom att maila din fråga till funktionar@gothiacup.se eller ringer oss på 031-50 67 80.

Fler frågor och svar

Läs mer →

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy