BLI FUNKTIONÄR

Tillsammans gör vi världens bästa innebandycup

Vi behöver funktionärer till alla delar av evenemanget – du väljer själv om du vill söka uppdrag på våra skolor, hallar, matsalar eller inom vår försäljning.

VI BEHÖVER DIG

Är du en av dem vi letar efter?

Vill du utmana dig själv, utveckla dina ledaregenskaper och få andra att samarbeta i tuffa situationer? Då ska du söka dig till Gothia Innebandy Cup. Vi behöver dig!

Ansökningskriterier
Alla personer som fyllt 16 år är välkomna att söka. Har du även mångårig arbetslivserfarenhet och brinner för att hjälpa andra människor – tveka inte att skicka in en ansökan. Personer mellan 16-60+ är med och engagerar sig.
Intervjuer
Nya funktionärer kallas till intervju. Hur intervjun genomförs varierar beroende på uppdrag. För exempelvis försäljning och matsalsvärd genomförs gruppintervjuer och för vissa uppdrag hålls enskilda intervjuer.
Utbildning
Alla som har uppdrag inom Gothia Innebandy Cup genomgår minst en utbildning, ibland fler beroende på uppdrag. Funktionärer som inte genomför sin utbildning förlorar sitt uppdrag.
Ersättning
Förutom den ekonomiska ersättning, som är en uppskattning för ett ideellt arbete, som du eller din idrottsklubb erhåller så erbjuder vi även utbildning, arbetslivserfarenhet, intyg, kläder samt måltider.

Vanliga frågor

Gothia Innebandy Cup spelas 5-8 januari.

Datumen varierar beroende på vilket uppdrag man har. Du hittar detaljer för uppdragen under Tillgängliga uppdrag ”Mer info”, intill ansökningsknappen. Första dagen för de flesta av våra funktionärer är onsdag 4 januari – vecka 1 och pågår till den 8 januari (5 dagar)

Vi öppnar ansökningarna i mitten av september 2022 och allteftersom uppdragen fylls så tar vi ner uppdragen från hemsidan. 

Det absolut viktigaste, förutom att du fyller i dina personuppgifter korrekt, är att du noga läser igenom vilket eller vilka uppdrag som passar dig bäst – och att du har åldern inne. Om du dessutom ger oss en bra presentation av dig själv och varför du vill bli en del av Gothia Innebandy Cup är det ett extra plus. Personer som är med oss är allt från 16-60+ år vilket är otroligt roligt.

Då tar du kontakt med oss på Gothia Innebandy Cup genom att maila din fråga till funktionar@gothiacup.se eller ringer oss på 031-50 67 80.

Fler frågor och svar

Läs mer →

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy