Växjö Vipers vann finalen efter en jämn match

De är mästare i B13-kategorin!

Finalen i B13-kategorin mellan SK Bivoj Litvinov och Växjö Vipers var en jämn historia. Efter en nervkittlande andra halvlek vann Växjö till slut med 3-2.
- Vi visade utmärkt mentalitet, säger Hjalmar Åberg, kaptenen för det vinnande laget.

Växjö startade starkt i finalen i B13-kategorin. De fick en drömstart när de tog ledningen efter endast några minuter. Men Bivoj Litvinov kom tillbaka, och i den första halvlekens slutskede kvitterade de, och fastställde resultatet 1-1 in i pausvilan.

I den andra halvleken var det istället SK Bivoj Litvinov som startade starkast. De fullbordade sin vändning när de gjorde 2-1 I början av den andra halvleken. Men det skulle vända igen. Växjö krigade på, och till slut blev de belönade för sitt slit. Först kvitterade de, innan de kort efteråt återtog sin ledning med ungefär tio minuter kvar att spela.

Efter en nervkittlande avslutning på matchen och en heroisk insats från Växjö, kunde de titulera sig själva som vinnare av B13-kategorin.
- Jag är väldigt glad. Det här är det som vi ville hela tiden, så det känns väldigt skönt att vinna titeln, säger Hjalmar Åberg, kapten för Växjö.
- Vi visade prov på imponerande moral och kämpavilja när vi vände på matchen i den andra halvleken, jag är väldigt stolt över laget, säger han.