Upplev Liseberg till ett rabatterat pris under turneringen

Nöjesparken Liseberg kommer att hålla öppet till och med den 7 januari.

Glädjande är att alla Gothia Innebandy Cup-deltagare kommer att kunna uppleva nöjesparken och dess vinteröppna attraktioner till ett rabatterat pris.

I juletid finns det mycket att se och uppleva på ett magiskt vackert Liseberg. Nöjesparken håller i år öppet ända till den 7 januari, vilket är det datum som turneringen avslutas. Alla Gothia Innebandy Cups deltagare är varmt välkomna in genom grindarna till Liseberg, där de får uppleva en härlig julstämning i skenet av miljoner juleljus. Det finns också många attraktioner som är öppna även i juletid. Här finns allt från julmarknad till möjlighet att åka skridskor. Det finns något för alla åldrar.

Om du visar att du deltar i Gothia Innebandy Cup får du köpa Allt-i-Ett, vilket inkluderar åkband och entrébiljett, för endast 150 kronor samt entrébiljett för bara 95 kronor. Du behöver inte förboka ditt besök, utan dyk bara upp på Liseberg när det passar under turneringen. Entré till nöjesparken sker via bemannad entrékassa. Exakta öppettider återfinns på liseberg.se.

Nu har sista anmälningsdatum passerat och vi ser fram emot att mycket snart få välkomna hundratals laddade lag till Göteborg!

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy