TJ Znojmo LAUFEN CZ stod för en dominant insats i B12-finalen

TJ Znojmo LAUFEN CZ är mästare i B12-kategorin!

Efter en dominant insats av TJ Znojmo LAUFEN CZ i B12-finalen kan de titulera sig som mästare.
- Vi ska fira på bussen, säger Vilem Nemec, kapten för det vinnande laget.

I Prioritet Serneke Arena spelades finalen av B12-kategorin. Det var heltjeckiskt på schemat när FBC Panthers Liberec tog sig an TJ Znojmo LAUFEN CZ. Znojmo Laufen började start, och gjorde tidigt två klassmål. In i pausvilan hade de en tvåmålsledning.  mellan tjeckiska Bulldogs & Znojmo och svenska CL98IC, var det tjeckerna som inledde starkast.

De fortsatte att spela bra in i den andra halvleken. De var trygga med bollen, och gav inte bort några onödiga chanser till motståndarena. De satte spiken i kistan i början av den andra halvleken genom att utöka sin ledning till 3-0, och efter det fortsatte dominansen. Matchen slutade 4-0 till TJ Znojmo LAUFEN CZ, och de kunde titulera sig själva som mästare
- Det känns bra. Det är första gången som vi är med och deltar i cupen, så jag är jättenöjd att vi kunde vinna allt, säger Vilem Nemec, målvakt och kapten för det vinnande laget.

Vilem tror att det är den positiva stämningen i lager som gör att de vinner, och han ser fram emot kvällens firande.
- Vi har en väldigt positiv stämning i gruppen och vi är väldigt bra vänner med varandra i laget.
- Det kommer bli att fira på bussen på väg hem till Tjeckien i kväll, det ser jag fram emot, säger han.