Stor fairplay-anda enligt domarna

Celebrate The Game har introducerats i Gothia Innebandy Cup i samarbete med Länsförsäkringar.

Celebrate the Game är ett fairplay-projekt som Gothia Innebandy Cup driver tillsammans med Länsförsäkringar, för att skapa en bättre miljö och ett bättre klimat för alla, på och utanför planen. ”Referees are human” är ett av Celebrate The Games viktiga budskap.

Det innebär att spelare, ledare och föräldrar ska agera fairplay-mässigt och vara trevliga och visa respekt mot domarna. Tillsammans kan vi skapa en ännu bättre miljö på och utanför våra planer runt om i Göteborg. Tvillingbröderna Albert och Petter Enlund är två av de fantastiska domarna i turneringen och de älskar att vara en del av Gothia Innebandy Cup.
– Spelarna spelar rättvist. Majoriteten av lagen har stort fokus på innebandy och kvaliteten på innebandyn är förvånansvärt hög. Jag tycker att det är mycket fairplay för det mesta, särskilt i de yngre ålderskategorierna. Där är det riktigt bra snack hela vägen, från början till slut. Det är kul att vara domare när det är så, säger Albert Enlund.
Petter Enlund håller med sin bror.
– Det är en konstant hög nivå. Det är roligt och intensivt. De flesta spelarna är trevliga och spelar inte fult. Fairplay är såklart väldigt viktigt i en turnering som den här, säger han.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy