Sportrehab ansvarar för sjukvården under Gothia Innebandy Cup

Vårt samarbete med Sportrehab fortsätter. Under turneringen kommer Sportrehabs fysioterapeuter finnas tillgängliga vilket möjliggör att vi kan erbjuda våra deltagare kostnadsfri hjälp vid eventuella skador.

Sportrehabs fysioterapeuter har stor erfarenhet av och är specialister på idrottsskador. De samarbetar med över 100 idrottsföreningar i Göteborgsområdet och 2022 kommer de tillbaka till Gothia Innebandy Cup. Sportrehabs fysioterapeuter kommer vara stationerade i Valhalla, Partille Arena, ÖHK-hallen och Lundenhallen (under finaldagen), dessutom kommer två fysioterapeuter vara ambulerande med möjlighet att åka till övriga hallar och alla skolor från 07.00 till 01.00. Sjukvårdare kommer även att finnas stationerad i Lundbystrand.

Sportrehabs fysioterapeuter är otroligt skickliga och erfarna när det gäller idrottsskador och vi är glada över att återigen kunna erbjuda den här möjligheten till alla våra deltagare. - Caroline Johansson, projektledare Gothia Innebandy Cup

I år kommer Sportrehab även erbjuda en workshop för ledare som vill lära sig mer om akut omhändertagande. Workshopen kommer äga rum i Sportrehabs lokaler den 6 januari och börjar med en föreläsning med efterföljande praktisk del. Föreläsningen kommer även att erbjudas digitalt för alla ledare på skola under turneringen.

Läs mer om företaget nedan och vad som gäller för dig som vill boka ett privat besök.

Fakta om Sportrehab:

  • 50 fysioterapeuter och fyra handspecialister

  • Garanterar akuttid inom två dygn

  • Öppet kvällar och helger

  • Pris: 100 kr/besök, gratis för alla under 20 år

  • Pris för utländska kunder: nybesök 900 kr och 450 kr för återbesök

Boka via www.sportrehab.se, 031-151536 eller info@sportrehab.se

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy