Nesodden IF från Norge vill skapa minnen för livet

Nesodden IF kommer till Göteborg för att förkovra sig och få minnen för livet.

Det norska B12-laget ser fram emot att utvecklas som lag samtidigt som de får fantastiska upplevelser.
– Vi vill självklart vara med på världens största innebandyhappening, säger ledaren Pål-Erling Anonsen.

Nesodden IF har valt att anmäla sig till Gothia Innebandy Cup för första gången. De förklarar varför:
– Vårt B12-lag är ett fantastiskt gäng som älskar att spela innebandy och självklart vill vara med på världens största innebandyhappening! ​Vi har aldrig varit med tidigare, men det här laget kommer att vilja vara med i allt som händer! Vi har anmält oss för att kunna spela mycket innebandy och lära oss – och framförallt för att få en otrolig upplevelse tillsammans som ett lag och skapa minnen för livet, säger Pål-Erling Anonsen.

De hittade faktiskt Gothia Innebandy Cup via nätet. Sedan växte intresset direkt.
– Vi googlade på ”innebandyturnering inomhus" för att kolla vilka turneringar vi kunde anmäla laget till nästa säsong. Då dök Gothia Innebandy Cup upp – och vi ville anmäla oss direkt! Det verkar vara ett fantastiskt arrangemang för sporten. Vi förväntar oss att träffa massor av barn och vuxna som brinner för innebandy. Vi förväntar oss mycket bra energi, spänning, liv och rörelse och bra matcher på planen. Vi ser mest fram emot att resa som ett team och skapa många fina och bra upplevelser tillsammans.

Nesodden IF startade upp sin innebandysektion för drygt tre år sedan och har nu ett antal lag i seriespel. Tanken är att spelarna ska skapa sig värdefulla erfarenheter genom att delta i denna stora innebandyturnering.
– Vi kommer att växa ännu mer som ett lag och lära oss att hjälpa och kämpa för varandra. Som lag vill vi skaffa oss mer matcherfarenhet och lära oss hur vi kan samarbeta så bra som möjligt både före och under matcherna för att prestera så bra som vi kan. Vi hoppas också att både spelare, tränare och föräldrar inspireras av att vara med och se mycket innebandy, säger ledaren.

Vad säger spelarna om att få vara med i Gothia Innebandy Cup? Är de exalterade?
– De är superglada! De pratar redan om detta hemma och på träningarna och kan inte vänta. Det här kommer bli stort för våra tolvåringar, föräldrar och tränare, säger Per-Erling Anonsen.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy