Missa inte att testa Gothia Master Shooter

Tävlingen Gothia Master Shooter inleddes i dag i Valhalla och pågår fram tills söndag. De som skjuter hårdast kommer att kamma hem fina priser, så tveka inte att gå dit och pröva lyckan.

Tävlingen Gothia Master Shooter inleddes idag i Valhalla och pågår fram tills söndag. De som skjuter hårdast kommer att kamma hem fina priser, så tveka inte att gå dit och pröva lyckan.

Gothia Master Shooter är en aktivitet där deltagarna kan testa hur hårt de skjuter. Varje spelare får tre skott på sig och det är det snabbaste skottet som räknas. Klubbhusets lasermätare registrerar hur snabbt spelaren i fråga får iväg bollen.
– Målet är att addera en dimension till åt turneringen. Vi vill ge deltagarna en rolig stund och en liten möjlighet att kunna utveckla sitt spel, för det är faktiskt inte så många som vet vilken som är deras hårdaste skott-typ, säger Daniel Larnö på Klubbhuset och tillägger:
– Som en rolig grej gör vi en tävling av det hela, där allt kulminerar på finaldagen då ledarna i varje åldersklass får skjuta under finalerna i Valhalla.
Det hårdaste skottet hittills kom upp i 174 kilometer i timmen, vilket är riktigt bra då världsrekordet ligger på 209 kilometer i timmen.

I potten ligger fina priser, närmaste bestämt fina aktivitetsarmband från Huawei plus pris från Klubbhuset. Topp-tre i varje åldersklass kommer att göra upp i ett antal finaler som äger rum mellan finalerna i Valhalla B-hall på söndag. Alla finalister får priser från Klubbhuset.

Gothia Master Shooter-finaler:
Flickor 11-14 år 10.40-10.50
Pojkar 11-14 år 11.55-12.05
Flickor 14 år och uppåt 13.05-13.10
Pojkar 14 år och uppåt 14.15-14.25

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy