Klubbhuset förlänger sitt partnerskap med Gothia Cup Innebandy

Klubbhuset skriver nytt avtal med turneringen.

Vår mångårige partner Klubbhuset förlänger avtalet med Gothia Cup Innebandy. Det nya avtalet är skrivet över tre år.

Klubbhuset tar fram Gothia Cup Innebandys officiella merchandise och har försäljningsrätten för innebandyprodukter i samband med turneringen. Under ett antal år har Klubbhuset också haft välbesökta aktiviteter på Gothia Cup Innebandy, som exempelvis speedshooting. Nu står det klart att Klubbhuset fortsatt kommer att spela en viktig roll i den snart 30-åriga turneringens utveckling.
– Klubbhuset delar samma passion för innebandy som oss och har varit en del av turneringen och vår utveckling under ett decennium. Vi ser fram emot att fortsätta denna resa tillsammans, med avstamp i jubileumsåret 2025, säger turneringsledaren Lena Rönnefors.

Klubbhuset ser stora möjligheter med partnerskapet.
– Det är med stor glädje som vi i dag offentliggör vårt fortsatta partnerskap med Gothia Cup Innebandy. Detta avtal, som sträcker sig över tre år, representerar en milstolpe för oss som företag och är ett av de största avtal vi har skrivit sedan vi grundandes år 2001. Vi känner oss otroligt stolta över att få tillverka merchandise för Gothia Cup Innebandy, säger grundaren Erik Reichenberg.
Klubbhusets och turneringens gemensamma ambition är att göra Gothia Cup Innebandy till något alldeles extra och sätta nya standarder för kvalitet och engagemang.
– Vi ser verkligen fram emot att samarbeta nära Gothia Cup Innebandy-teamet under de kommande åren. Tillsammans kommer vi att arbeta för att skapa positiva upplevelser och öppna dörrar till nya möjligheter för innebandyspelare runt om i världen. Vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att bli väldigt bra för oss båda, säger Erik Reichenberg.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy