Kalle Lundgrens populära målvaktsskola arrangeras även 2024

SSL-meriterade målvakten Kalle Lundgrens populära målvaktsskola var tillbaka i Gothia Innebandy Cups senaste upplaga av turneringen.

Även i januari kommer han att hålla i en skola för intresserade målvakter.
­– Jag hoppas intresset blir stort, som tidigare år, med många nyfikna målvakter, säger Kalle Lundgren.

Kalle Lundgren är 23 år och är målvakt för Floda IBK i division 1. Han har tidigare representerat Pixbo Wallenstam i högstaligan SSL och FBC Lerum i Allsvenskan. Han besitter värdefull kunskap som han vill förmedla till nästa generations målvakter.
– Jag sitter och planerar målvaktsskolan i detta nu. Den kommer innehålla saker som de kan använda redan i turneringen men även tips och trix att jobba på hemma. Jag hoppas att intresset för målvaktsskolan blir stort, som tidigare år, med många nyfikna målvakter, säger Kalle Lundgren.

Han tycker att det ska bli väldigt roligt att möta drivna målvakter från olika håll ute i innebandyvärlden, särskilt då det var så uppskattat senast. Kalle Lundgrens mål är att varje individ som deltar ska känna att de kan ta med sig något vidare i sin karriär som målvakt. Han ser fram emot att verka i nya Kviberg Arena.
– Jag tycker att det är positivt med Kviberg Arena. Det är nytt, fräscht och ett ställe som knyter ihop idrottslivet, både inom arenan men även utanför, säger 23-åringen.
Han har själv positiva minnen från deltagande i Gothia Innebandy Cup som junior.
– Vi hade inte förmånen att få lyfta trofén men det var väldigt lärorikt att få möta helt nya lag och nya spelare. Det var väldigt lärorikt. Själva atmosfären tycker jag är det bästa, alla andas och lever innebandy. Det var väldigt coolt att få uppleva, säger målvakten.

Anmälan till målvaktsskolan öppnar när vi har släppt spelschemat till Gothia Innebandy Cup 2024. Vi återkommer med mer information.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy