Gothia Innebandy Cup lanserar Celebrate the Game

I samarbete med Länsförsäkringar genomförs fairplay-projektet Celebrate the Game för första gången i Gothia Innebandy Cup.

Gothia Innebandy Cup, i samarbete med Länsförsäkringar, vill genom Celebrate the Game informera föräldrar, ledare och spelare om hur de kan försöka agera före, under och efter matcher.

Fairplay-projektet syftar till att alla involverade – spelare, ledare, föräldrar, domare, supportrar och arrangörsorganisationen – ska hjälpas åt att påminna varandra om att respektera varandra och tänka på hur man uppträder i idrottsliga sammanhang. Projektet ämnar till att skapa en inspirerande och utvecklande miljö på och runt alla planer under Gothia Innebandy Cup.

– Vår Celebrate the Game-kampanj belyser vad fairplay står för och hur vi ska bete oss mot varandra. Att alla spelare och ledare som kommer till turneringen ska trivas och tycka att sporten är rolig är grunden i det hela. Genom vårt arbete med Celebrate the Game skapar vi en ännu bättre miljö på och vid sidan av planen, säger Gothia Innebandy Cups tävlingsledare Niclas Andersson Freiholtz.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy