Funktionären Maryam ser fram emot Gothia Innebandy Cup

Under onsdagen ägde den sista utbildningen för funktionärer rum

Gothia Innebandy Cup närmar sig, och under onsdagen ägde den sista utbildningen för alla funktionärer rum.
- Vi fick öva på hur vi ska förbereda oss inför allt som kan hända, säger Maryam Hussein Sayed, 17, funktionär på Gothia Innebandy Cup.

I en turnering med fler än 1000 matcher, med deltagande lag från fler olika länder och med matcher på massor av olika spelplaner krävs det bra organisation för att allt ska kunna fungera. Utan funktionärerna hade Gothia Innebandy Cup aldrig blivit vad det är.

Under onsdagen var funktionärerna närvarande på den sista utbildningen innan turneringen sätter i gång. Maryam var där och tog del av informationen.
- Vi fick lära oss hur vi ska agera i alla situationer, och att vi ska vara förberedda på det mesta. Det var lärorikt och mycket av informationen kan visa sig vara viktig inför den här veckan, säger hon.

Maryam har varit med och jobbat i liknande sammanhang tidigare, men aldrig axlat en lika stor roll som nu.
- Jag ser fram emot att se hur jag agerar som ansvarig, eftersom det är en roll som jag inte har haft tidigare, säger hon.

Maryam och alla andra funktionärer på Gothia Innebandy Cup ser fram emot en spännande vecka, som de tillsammans med alla spelare och åskådare ska göra till en oförglömlig vecka för alla inblandade.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy