Fritsla IF: 10:e gången i Gothia Innebandy Cup

De ser fram emot att återvända i framtiden.

För Fritsla IF var detta tionde gången som de deltog i Gothia Innebandy Cup, men det finns inget som indikerar på att det var sista sista.

Fritsla IF firade 10 år Gothia Innebandy Cup det här året. Besöket i Göteborg gjorde inte tränare Mikael Andersson besviken.
- Det har varit en fantastisk upplevelse hittills. Vi bor på en jättefin skola, och bra upplägg med bussarna, vi är väldigt nöjda, säger Mikael, tränare för Fritsla IF: B17-lag.

Mikael hyllar cupen, och tycker det är ett utmärkt arrangemang och en värdefull upplevelse för spelarna.
- Det är ett bra arrangemang. Killarna tycker det är spännande att få möta lag från andra länder och andra delar av Sverige. Det tillför en extra spänning jämfört med de vanliga turneringarna, säger han.

Vad är det viktigaste med Gothia Innebandy Cup enligt dig?
- Jag tycker att det viktigaste är att laget får en skön och bra upplevelse under cuphelgen. Det ger en jättefin gemenskap som jag anser är värdefull.

Efter många års väntan var Martin och hans B17-lag på plats i Göteborg för första gången i fjol. Debuten i Gothia Innebandy Cup blev en succé.  
- Jag var här med mitt lag första gången förra året. Egentligen skulle vi komma hit för tre år sedan, men då blev det inställt på grund av corona. Så första gången var förra året, och det var en jättefin upplevelse som fick oss att återvända i år.

Nästa år räknar Fritsla IF och Mikael Andersson med att dyka upp i Göteborg igen.
- Ni kan räkna med att se föreningen i cupen ännu fler gånger framöver. Nästa år är den sista gången som grabbarna lag kan delta i cupen innan de blir för gamla, därför siktar vi på att dyka upp nästa år ocskå.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy