"Det är viktigt att ha en bra attityd"

Celebrate The Game har introducerats i Gothia Innebandy Cup i samarbete med Länsförsäkringar.

Celebrate the Game är ett fair play-projekt som Gothia Innebandy Cup driver tillsammans med Länsförsäkringar, för att skapa en bättre miljö och ett bättre klimat för alla, på och utanför planen. ”This is only a game” är ett av Celebrate The Games viktiga budskap.

Det innebär att spelare, ledare och föräldrar ska respektera varandra hela tiden och påminna varandra om hur viktigt det är att bete sig på rätt sätt. Tillsammans kan vi skapa en ännu bättre miljö på och utanför våra planer. Nils Fröman i Munka-Ljungby IBK:s B12-lag tycker att det är viktigt att komma ihåg att det här "bara" är en sport.
– Det är väldigt viktigt med fairplay. Jag tycker att det är mycket fairplay i Gothia Innebandy Cup. Spelarna är trevliga mot varandra. Man vill inte vara kaxig mot tränare, motståndare eller domare. Det är viktigt att ha en bra attityd, säger Nils Fröman.

Han tycker att det är väldigt roligt att vara i Göteborg med sitt lag och andra likasinnade som också älskar innebandy.
– Det roligaste med Gothia Innebandy Cup är att umgås med sina vänner och att vinna matcher med laget. Det är en riktigt rolig turnering. Det är ett bra evenemang och det är härligt att vara här, säger den talangfulla ynglingen, som har gjort sju mål i turneringen.
Nils Fröman har en stor dröm inom innebandyn.
– Jag drömmer om att spela för det svenska landslaget, säger han.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy