Blindsave leder målvaktsträningar under Gothia Innebandy Cup 2019

Är du målvakt och kommer att delta i Gothia Innebandy Cup i januari? Då har du chansen att vara en del av exklusiva målvaktsträningar, ledda av Andis Blinds.

Den lettiska målvakten Andis Blinds, från BLINDSAVE, har arrangerat träningar för innebandymålvakter runt om i världen de senaste sju åren. I januari kommer den tidigare SSL- och landslagsspelaren att arrangera dem i Sverige under Gothia Innebandy Cup 2019. Vid hans sida kommer han att ha Pontus Boman, elitmålvaktstränare. Tanken är att också involvera en eller två målvakter från den svenska toppligan.
– Jag är glad att se målvakter som är så fascinerade av vad de gör. De kommer från olika länder och har samma mål, att bli bättre målvakter, säger Blinds.
Mellan den 3 och 5 januari kommer det finnas fyra olika träningstider för målvakter som deltar i turneringen. Fokus kommer att ligga på rörelse, positionering, bollkontroll och tips för att utveckla sin fysik.
Andis Blinds är ägare och grundare av BLINDSAVE, ett företag som säljer utrustning till innebandy- och basketspelare och deras produkter kommer att finnas tillgängliga i Klubbhusets monter under turneringen.
– Tanken är inte att bara sälja utrustningen, men att hjälpa målvakterna att bli bättre spelare, det är därför jag började med mina träningar för flera år sedan. Förhoppningsvis kommer deltagarna få ny kunskap som hjälper dem i deras utveckling, säger Blinds.
Träningarna är gratis för deltagare i turneringen, men de är begränsade till 15 målvakter per tillfälle.
– Det känns bra och inspirerande att kunna erbjuda exklusiv träning till våra målvakter i Gothia Innebandy Cup. Det är en chans för bra för att missa med så välkända och erfarna målvakter och målvaktstränare som Andis Blinds och Pontus Boman, säger Lena Rönnefors, turneringsledare för Gothia Innebandy Cup.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy