Anmälan till Gothia Innebandy Cup är öppen

Klockan 10.00 idag öppnade anmälan till nästa års turnering, som spelas den 3-6 januari. Träslövsläges B14-lag var det första laget som anmälde sig. – Skönt att få komma etta i alla fall en gång, skrattar lagledaren Niclas Frejd.

Det är visserligen långt till januari men redan nu kan man anmäla sig till nästa års stora innebandyfest. Ett lag som har passat på att säkra sin plats är Träslövsläge. Niclas Frejd har som lagledare för flicklag i föreningen varit med i flera tidigare upplagor av turneringen. Nu är han ansvarig för pojkar födda 2006 och han ville vara säker på att laget får en plats i turneringen.

– Jag hade lagt in i kalendern att anmälan öppnar idag. Jag har varit iväg tre gånger med tjejlag i klubben, nu är det första gången jag ska åka med killar. De har inte varit med tidigare och har sett fram emot det här länge, de är redan nu taggade. Det är bra också att så tidigt som möjligt kunna få ut information till föräldrar så att de har med det i sin planering, säger han och fortsätter:

– Gothia är en av årets höjdpunkter för oss, själva cupen med känslan runt om är fantastisk. Sedan smäller namnet högt också, det ligger en hel del förväntningarna i luften, säger han.

Årets turnering slog, för tredje året i rad, rekord över antal deltagande lag. Hela 471 lag från åtta olika nationer deltog. För första gången fanns lag från USA med. Det återstår att se om det blir nya rekord när 2021 års turnering drar igång den 3 januari.

Säkra er plats i en av världens största och mest internationella innebandyturneringar. Anmäl er här.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy