Sammanfattning av finalerna från Valhalla A

Det var spänning in i det sista – finalerna i Gothia Innebandy Cup från Valhalla A bjöd på några riktiga rysare.

G13: FBC Engelholm – Lindås Rasta IBK 1-2

FBC Engelholm startade matchen med att göra ett snyggt mål. Men några minuter senare råkade laget göra ett självmål och spänningen började trappas upp. Lindås Rasta IBK gjorde ett mål med några minuter kvar i matchen och där var ställningen klar. Lindås Rasta IBK stod som vinnare av Gothia Innebandy Cup.

MVP: Carolina Peil (Lindås Rasta IBK)

Intervju med Lindås målvakt Elin Normén

G14: Hjulsbro IK – Pixbo Wallenstam IBF 6-1

I matchen mellan Hjulsbro IK och Pixbo Wallenstam briljerade Hjulsbro IK och gjorde sex mål. Det var en tuff match och Pixbo Wallenstam kämpade in i det sista och lyckades till slut göra ett snyggt mål när matchen nästan var slut.

MVP: Fanny Sandell (Hjulsbro IK)

Intervju med Hjulsbros lagkapten Saga Jarhall

B14: CL98IC – IBK Kungälv 3-2

Båda lagens hejarklack hade intagit läktaren vid matchens början och de skulle få se en mycket spännande match mellan CL98IC och IBK Kungälv. I första halvleken hade Kungälv gjort två mål, men Kalmar-laget lyckades vända lyckan och reducerade matchen till 3-2.

MVP: Oliver Wisth (CL98IC)

Intervju med matchens MVP Oliver Wisth

B15: Jönköpings IK 1 – Lindås Rasta IBK 2-1

Matchen mellan Jönköpings IK och Lindås Rasta IBK bjöd på mycket spänning. När klockan ringde i första periodens slut hade inte några mål blivit gjorda och frustrationen hängde i luften. Några minuter in i andra perioden gjordes första målet av Jönköpings IK och knappt en kvart senare det andra. Lindås Rasta IBK gjorde sitt första och enda mål när matchen nästan var slut, och när klockan ringde stod Jönköpings IK klara som vinnare av Gothia Innebandy Cup.

MVP: Max Dahlén (Jönköpings IK)