Gothia Innebandy Cup expanderar

Gothia Innebandy Cup flyttar till 2020 års turnering in i Åbymässan. I en av mässhallarna kommer det att byggas upp två högkvalitativa spelplaner och vi erbjuder rum på det nybyggda hotellet Åby Hotel som ligger vägg i vägg med mässan.

Åbymässan är en del av Åby Arena som ligger i Mölndal, strax utanför centrala Göteborg. Mässan öppnades så sent som i januari i år och förutom 10 500 kvadratmeter mässlokal finns på Åby Arena även en travbana, hotell, gym, restauranger och café. En toppmodern anläggning som kommer bli ett perfekt tillskott för Gothia Innebandy Cup­
 Vi är mycket glada över samarbetet med Åbymässan, då vi ser en möjlighet att erbjuda högkvalitativa spelplaner på en plats som är unik, säger Lena Rönnefors, som är turneringsledare på Gothia Innebandy Cup.

Åbymässan kan som sagt erbjuda 10 500 kvadratmeter mässlokal och har mycket fina förutsättningar för idrottsevenemang.
 Vår förhoppning är även att kunna växa med fler spelplaner och på sikt bygga ett häftigt center där våra spelare kan hänga och ta del av andra roliga aktiviteter, säger Lena Rönnefors.

I direkt anslutning till mässlokalen ligger Åby Hotel, där vi erbjuder deltagare helt nybyggda hotellfaciliteter. För mer info kring detta, vänligen kontakta hotel@gothiainnebandycup.se.

Glöm heller inte att anmälan till nästa års turnering stänger den 10 november.

PARTNERS

© 2020 Gothia Cup. All rights reserved. Integritetspolicy