Gothia Valhalla Center

Turneringens mittpunkt

Turneringens hjärta och en mötesplats för spelare, ledare och supportrar. Aktivitetscentret är beläget i Valhalla Center. Förutom att du hittar Gothia Innebandy Cups information och resultatservice här kan du även testa en rad spännande och roliga aktiviteter och tävlingar. Här finns möjlighet att köpa dryck och lättare mellanmål.

Två spelplaner

Förutom stora aktivitetsytor för spontaninnebandy spelas det matcher på två planer i Valhalla. A-hallen tar runt 800 åskådare och i Valhalla B byggs temporära läktare för 500 åskådare. Här är det alltid liv och rörelse med massor av publik. Hejaramsor och peppande sång avlöser varandra. Matcherna pågår från tidig morgon till sen kväll.

Klubbhuset

I Gothia Valhalla Center finns Klubbhuset som säljer allt det senaste inom innebandy, inklusive årets Gothia Innebandy Cup-souvenirer. Passa på att testa de senaste klubborna eller få ditt namn tryckt på din tröja.

Eventområde

I anslutning till Valhalla B ligger vårt eventområde, där ni kan spela spontaninnebandy och vid utvalda tider få chans att delta i något av våra exklusiva event.

Partners