Bli en del av Gothia Innebandy Cup – sök funktionärsuppdrag nu!

Gothia Innebandy Cup söker funktionärer till nästa års turnering som spelas i Göteborg den 3-6 januari. Vill du utveckla dina ledaregenskaper och få andra att samarbeta under en intensiv vecka i en spännande och internationell miljö? Då har vi funktionärsuppdraget för dig.

Gothia Innebandy Cup är en av världens största och mest internationella innebandyturneringar och vi är beroende av våra engagerade och duktiga funktionärer för att turneringen ska kunna fungera. Varje år bidrar över 500 funktionärer till att göra Gothia Innebandy Cup till en sprakande innebandyfest för alla deltagare och publik. Är du över 17 år och vill bli en av dem – läs mer om våra funktionärsuppdrag och ansök här.

Vi behöver funktionärer till alla delar av evenemanget – du väljer själv om du vill söka uppdrag på våra skolor, planer, matsalar eller inom vår försäljning. Förutom en spännande upplevelse och nya vänner för livet, så får alla funktionärer också ekonomisk ersättning och funktionärskläder.

Vi läser ansökningar och kallar till intervjuer löpande, så skicka in din ansökan i dag. 

Hoppas att vi ses!

Hög tid att planera in Gothia Innebandy Cup i vinter

Nu är anmälan för hotellbokning för medresenärer öppen. Förutom förmånliga priser på boendet så ingår också Gothia Card när hotellbokningen görs genom oss.

Nästa upplaga av Gothia Innebandy Cup spelas 3–6 januari och det börjar bli hög tid att ordna med allt det praktiska kring vistelsen i Göteborg. Förutom de tusentals spelare som intar stan så kommer i vanlig ordning även föräldrar, släktingar och vänner till Göteborg för att stötta och ta del av innebandyfesten. Gothia Innebandy Cup erbjuder hotellinkvartering till förmånliga priser för familj och vänner. Det finns flera olika hotell och rumstyper att välja mellan.

Gothia Card ingår i priset till alla som bokar hotell via Gothia Innebandy Cup. Med ett Gothia Card åker du gratis med Göteborgs lokaltrafik, samt våra egna busslinjer, Gothia Line. Kortet gör också att du kan ta del av alla cupens evenemang och flera av Göteborgs turistattraktioner.

För mer information, anmälan och priser läs här eller kontakta Gothia Innebandy Cup: hotel@gothiainnebandycup.se.

Gothia Innebandy Cup inför en ny åldersklass för 17-åringar

Gothia Innebandy Cup inför en ny åldersklass, G17 och B17.
– Genom att skapa en nivå till hoppas vi kunna ge deltagarna ytterligare en möjlighet att spela mot jämnåriga, säger tävlingsledare Niclas Freiholtz.

När anmälan till Gothia Innebandy Cup öppnade i dag, fanns en ny åldersklass att registrera sitt lag i. Turneringen inför klasser för pojkar och flickor 17 år, B17 och G17, till nästa år.
– Många klubbar spelar nivåanpassat i sina lag, med blandade årskullar, och om ett lag består av 16- och 17-åringar blir det för tufft för dem att spela i 18-årsklassen. Vi hoppas att vi genom den nya klassen kan skapa en möjlighet till för att möta våra deltagares behov och önskemål, säger Niclas Freiholtz.
Den nya klassen är en följd av innebandyns utveckling, där man har fler nivåindelningar längre upp i åldrarna, i stället för ett juniorlag som fångar in alla spelare från 17 år upp till seniorer.
– Spelsättet förändras och då förändras vi med det. Vi tror att vi kan nå fler lag på det här sättet, säger Niclas Freiholtz.

Gothia Innebandy Cup spelas 3–6 januari, 2020. Anmäl ditt lag HÄR.

Liam och Jens berättar om innebandyn i Nederländerna

Liam och Jens spelar i HSV The Dutch, i den lilla staden Haren i Nederländerna. här berättar de om innebandyn i Nederländerna och hur sporten är relativt ny i landet. Det är därför de tycker om att komma till Gothia Innebandy Cup och spela mot lag från andra länder.

Partners