Boka hotell

Genom att boka hotell via oss får du även tillgång till allt som Gothia Innebandy Cup har att erbjuda.

Gothia Card

Gothia Card ingår till alla som bokar hotell via Gothia Cup.

Medresenär


Kommer du som förälder, släkting eller supporter till Gothia Innebandy Cup i vinter? Som besökare till turneringen och Göteborg väntar dig mängder av upplevelser. Vi på Gothia Cup hjälper dig gärna med att planera ditt besök till turneringen. Utöver all information om turneringen och Göteborgs utbud som du kan hitta här på hemsidan så hjälper vi till med att boka hotell.

Till alla som bokar hotell via Gothia Cup ingår ett Gothia Card. Med ett Gothia Card åker du gratis med Göteborgs lokaltrafik, våra egna Gothia Line och mycket mer. Läs mer om Gothia Card ovan. 

Mat

Vill ni inte äta på restaurang varje dag kan ni även köpa matkort från oss vilket ger er tillgång till både lunch och middag på en skola i närheten av ert hotell. Frukost äter ni på hotellet.
  • 7 måltider kostar 500:-
  • Måltidskupong (1st) 80:-
Måltidskorten beställs antingen via din hotellbokning genom Gothia Cup eller via din klubbs lagregistrering. Vill du inte äta på skola finns det många restauranger att välja på. Göteborg räknas som en av Europas bästa matstäder och utbudet är stort.

Partners