Är ni föräldrar eller supportrar som vill bo på hotell och ta del av våra Gothia Innebandy Cup-erbjudanden? Då är ni välkomna att boka hotell genom Gothia Innebandy Cup.

Gothia Innebandy Cup erbjuder medresenärer till våra lag hotellboende till förmånliga priser på utvalda hotell i Göteborg. Självklart ingår Gothia Card i bokningen till alla som bokar sitt hotell genom Gothia Innebandy Cup.

Som medresenär kan ni skicka in er bokningsförfrågan direkt här via hemsidan fram till början av december.

Önskar ni göra en bokning för en större grupp, kontakta oss gärna via mail så att vi kan hjälpa er med bokningen.
Maila er förfrågan till hotel@gothiainnebandycup.se 

Bokningsvillkor

Boknings- och betalningsförfarande:

Bokningen görs till Gothia Innebandy Cup som sedan skickar en bekräftelse.
Delbetalning om 25% av rumskostnaden skall betalas till Gothia Innebandy Cup inom 30 dagar efter bokningsdatum.
Slutbetalning skall vara Gothia Innebandy Cup tillhanda senast den 1 december 2019.

Vid bokning efter 1 december ska full betalning göras inom tre dagar från utskickad bokningsbekräftelse.

Avbokning

Vid avbokning efter den 20 november debiteras 25% av rumskostnaden.
Vid avbokning efter den 1 december debiteras 100% av rumskostnaden.

Hotell Opera

Nils Ericssonsgatan 23

På Hotel Opera bor du mitt i centrala Göteborg, nära Centralstationen och med bra shoppinggator, nöjen, kultur och sevärdheter runt hörnet. Här erbjuds rum med gratis WiFi och gym. Hotellet har en egen resturang, Angelini, där serveras det bästa från två olika kök, det italienska och det amerikanska. Hotellet har även en mysig loungebar. Det finns även en wellnessavdelning för relax i pool och två bastus – en torrbastu och en ångbastu som kan bokas till en extra kostnad.

Parkering finns alldeles intill i P-hus Nordstan. Parkeringsbiljett köpes i Hotel Operas reception till ett förmånligt pris.

 

Priser
Rumstyp3 nätterExtra natt
Dubbel (2 person)3700 SEK1233 SEK
Läs mer och boka här

Hotell Riverton

Stora Badhusgatan 26

Detta hotell ligger mellan shoppinggatan Kungsgatan och Göta älv, och här erbjuds en restaurang och bar på 12:e våningen. Wi-Fi, bastu och bubbelpool är gratis. Den historiska stadsdelen Haga ligger 5 minuters promenad bort.

Alla rum på Hotel Riverton har platt-TV med satellitkanaler, högkvalitativa Dux-sängar och te- och kaffekokare. Samtliga rum har modern design, inredning och möbler.

Riverton View Restaurant and Sky Bar erbjuder imponerande utsikt över staden och hamnen. Du kan njuta av à la carte-rätter och klassiska barmenyer.

Rosenlunds färjeterminal, 200 meter bort, erbjuder gratis transfer över floden till Lindholmen Science Park. Göteborgs centralstation ligger 15 minuters promenad från hotellet, och det är 10 minuters promenad till Avenyn, stadens huvudgata.

Priser
Rumstyp3 nätterExtra natt
Dubbel (2 person)3700 SEK1233 SEK
Trippel (3 person)4605 SEK1535 SEK
Fyrbädd (4 person)5460 SEK1820 SEK
Läs mer och boka här

First Hotel G

Nils Ericsonsplatsen 4

På First Hotel G bor du centralt direkt ovanför Göteborgs Centralstation på ett av Göteborgs största och modernaste hotell. Flygbuss, tåg och kollektivtrafik ligger direkt utanför dörren coh gör det enkelt och bekvämt att ta sig till hotellet.

Kommer man med bil finns parkering i P-hus Nordstan på gångavstånd från hotellet. Biljetter köpes på hotellet till förmånligt pris.

Priser
Rumstyp3 nätterExtra natt
Enkel (1 person)2735 SEK912 SEK
Dubbel (2 person)3700 SEK1233 SEK
Trippel (3 person)4605 SEK1535 SEK
Läs mer och boka här

Medresenär


Kommer du som förälder, släkting eller supporter till Gothia Innebandy Cup i vinter? Som besökare till turneringen och Göteborg väntar dig mängder av upplevelser. Vi på Gothia Innebandy Cup hjälper dig gärna med att planera ditt besök till turneringen. Utöver all information om turneringen och Göteborgs utbud som du kan hitta här på hemsidan så hjälper vi till att boka hotell.

Till alla som bokar hotell via Gothia Cup ingår ett Gothia Card. Med Gothia Card åker du gratis med Göteborgs lokaltrafik, våra egna Gothia Line och mycket mer. Läs mer om Gothia Card ovan. 

Mat

Vill ni inte äta på restaurang varje dag kan ni köpa matkort från oss vilket ger er tillgång till både lunch och middag på en skola i närheten av ert hotell. Frukost äter ni på hotellet.
  • 7 måltider kostar 500:-
  • Måltidskupong (1st) 80:-
Måltidskorten beställs antingen via din hotellbokning genom Gothia Cup eller via lagets registrering. Vill du inte äta på skola finns det många restauranger att välja på. Göteborg räknas som en av Europas bästa matstäder och utbudet är stort.

Partners