Boka hotell


Är ni föräldrar eller supportrar som vill bo på hotell och ta del av våra Gothia Innebandy Cup-erbjudanden? Då är ni välkomna att boka hotell genom Gothia Innebandy Cup.

Gothia Innebandy Cup erbjuder medresenärer till våra lag hotellboende till förmånliga priser på utvalda hotell i Göteborg. Priserna är per rum och avser tre nätter (ankomst 6 januari, avresa 9 januari) och inkluderar frukost och Gothia Card.

Som medresenär kan ni skicka in er bokningsförfrågan direkt här via hemsidan fram till början av december.

Önskar ni göra en bokning för en större grupp, kontakta oss gärna via mail så hjälper vi er med bokningen. Maila er förfrågan till hotel@gothiainnebandycup.se

Bokningsvillkor

Bokningen görs till Gothia Innebandy Cup som sedan skickar en bekräftelse.

Delbetalning om 25% av rumskostnaden skall betalas till Gothia Innebandy Cup inom 30 dagar efter bokningsdatum.
Slutbetalning skall vara Gothia Innebandy Cup tillhanda senast den 1 december 2021.

Vid bokningar som görs efter 1 december ska hela kostnaden betalas inom tre dagar.

Ändring och avbokning

Ändring av rumstyp kan göras i mån av tillgänglighet. Vid avbokning av enstaka personer, som leder till ändring av rumstyp, återbetalas endast mellanskillnaden på rumstyp. Utnyttjas rummet av färre personer än vad rummet är bokat för debiteras fullpris för rummet.

Avbokning efter den 20 november debiteras 25% av rumskostnaden.
Avbokning efter den 1 december debiteras 100% av rumskostnaden.

Mat

Vill ni inte äta på restaurang varje dag kan ni köpa matkort från oss vilket ger er tillgång till både lunch och middag i en skolmatsal i närheten av ert hotell. Frukost äter ni på hotellet.

Matkort beställs antingen via din hotellbokning genom Gothia Cup eller via lagets registrering. Vill du inte äta på skola finns det många restauranger att välja på. Göteborg räknas som en av Europas bästa matstäder och utbudet är stort.

  • Sju måltider: 500 SEK
  • Måltidskupong (1st): 80 SEK

Partners