Våra liverapporteringar


Gothia Innebandy Cup har marknadens kanske mest avancerade och enkla resultatsystem. Hela spelschemat och alla resultat finns tillgängliga både på vår hemsida och i våra appar för Android, iPhone och iPad. Dessutom rapporteras alla mål från samtliga matcher live.

Under Gothia Innebandy Cup kommer vi att livesända matcherna från 11 av våra 28 planer. Helt gratis! Vi ger dig som inte kan vara på plats en möjlighet att se en massa innebandy med lag från världens alla hörn. Ni kommer kunna se matcherna både live och i efterhand. 

Tablet device

Våra appar

Tablet device

Livesändning av matcher


Vi sänder live från elva av våra hallar helt utan kostnad. Livesändningarna hittar ni i spelprogrammet. Leta bara upp den match ni önskar se. Alla matcher som sänds live är markerad med en TV-ikon. Livsändningarna går att se såväl på datorn som telefonen och paddan.

Vår resultatrapportering


I Gothia Innebandy Cup rapporteras samtliga mål från samtliga matcher! Det innebär att du som supporter kan följa matchen i realtid på distans. Men det är inte bara målen som rapporteras, det gör även målskytt och röda och gula kort.

1434

matcher

28

planer

9453

mål

Partners