Uppdrag att söka

Domare

Funktionärssida

Frågor och svar

Bli funktionär på Gothia Innebandy Cup!

Gothia Innebandy Cup är en av världens största och mest internationella innebandyturneringar. Samtidigt är det en unik mötesplats för tiotusentals människor oavsett kön, social bakgrund och ålder.

Många av de funktionärer som vi rekryterat återkommer år efter år, vilket vi ser som ett bevis på att världens största innebandyturnering inspirerar, är rolig och skapar betydelsefulla erfarenheter. Vi tänker fortsätta att vara en världsledande organisation. För att lyckas leva upp till egna uppsatta mål krävs engagerade och duktiga funktionärer i alla åldrar.
 • Är du en av dem vi letar efter?

  Vill du utmana dig själv, utveckla dina ledaregenskaper och få andra att samarbeta i tuffa situationer? Då ska du söka dig till Gothia Innebandy Cup. Vi behöver dig.
 • Alla åldrar är välkomna

  Gothia Innebandy Cup söker funktionärer i alla åldrar. Vare sig du har mångårig arbetslivserfarenhet eller brinner för att hjälpa till på evenemang – tveka inte att skicka in en ansökan.

 • Vad får du som funktionär på Gothia Innebandy Cup?

  – Arbetslivserfarenhet
  – Utbildning
  – Funktionärskläder
  – Frukost, lunch och middag under turneringen
  – Ekonomisk ersättning
  – Möjlighet att växa i en ledande organisation
  – Intyg

  Utöver detta ger vi dig upplevelser, utmaningar och minnen för livet!

  Gothia Innebandy Cup är ett idrottsevenemang och den ersättning som du eller din idrottsklubb erhåller är en uppskattning för ett ideellt arbete. Uppdragsgivare är BK Häcken.

Partners