Exklusiva event

Vi vill utveckla spelare både på och utanför planen. Att åka på cup och bygga sitt lag är bland det mest lärorika man kan göra. Men ett lag är också många olika individer där den personliga utvecklingen hjälper sitt lag. Gothia Innebandy Cup erbjuder intressanta och exklusiva träningstillfälle med både svenska och internationella innebandyprofiler.

Förra årets målvaktsträning med landslagsstjärnan Sara Hjorting blev fulltecknad på 15 minuter. Ett event som coacherna filmade för att få tips och idéer för kommande träningar.

Den lettiske målvakten Andis Blinds, mannen bakom BLINDSAVE, har arrangerat träningar för innebandymålvakter runt om i världen de senaste sju åren. I januari kommer han till Gothia Innebandy Cup 2019 och genomför fyra olika träningstillfällen tillsammans med elitmålvaktstränaren Pontus Boman.

Vill du utveckla dina målvaktskills är detta en perfekt möjlighet! Träningen är gratis och det finns plats för 15 målvakter per tillfälle. Anmälan öppnar i samband med att gruppspelet släpps i slutet av 2018.

Exklusiv föreläsning med Mikael Hill

Bilder

Partners