• Information med anledning av coronapandemin

  Uppdaterad 2020-09-07

  Våra deltagares och våra funktionärers trygghet under turneringen är vår högsta prioritet. Med hänsyn till den pågående pandemin är det viktigt för oss att du känner dig trygg med att anmäla ditt lag och att delta i cupen.

  Vi arbetar med planering och anpassning av Gothia Innebandy Cup 2021 för att genomföra turneringen i enlighet med Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer, tillämpliga lagar och förordningar, samt i enlighet med Svenska Innebandyförbundets riktlinjer och rekommendationer avseende cuper under covid-19. Exempelvis kommer vi att uppdatera våra interna rutiner och våra förhållningsregler för våra deltagare med särskilda delar om hygienåtgärder och fysisk distansering.

  Vi följer löpande utvecklingen och kommer det nya beslut och rekommendationer från myndigheterna, kommer vi att uppdatera informationen på den här sidan och, för anmälda lag, på My team info. Där kommer vi även löpande att uppdatera med information om hur restriktionerna påverkar turneringen både när det gäller spelet i hallarna och lagens inkvartering på skola respektive hotell.

  Vi i Gothia Innebandy Cup-organisationen ser fram emot att få välkomna er till Göteborg och kunna erbjuda en innebandyturnering av högsta klass till barn och ungdomar. Vi kommer göra vårt yttersta för att kunna genomföra turneringen på ett så säkert sätt som möjligt, så att ni ska få en bra helg med många fina innebandyminnen.

 • Återbetalning av anmälnings- och deltagaravgift

  Väljer ni att avboka ert deltagande för att vi inte kan erbjuda samma upplägg och service som vanligt på grund av gällande coronarestriktioner, kan ni avboka er anmälan med full återbetalning fram till 2020-11-20.

 • Vad händer om Gothia Innebandy Cup 2021 ställs in?

  Om myndighetsbeslut innebär att Gothia Innebandy Cup inte kan genomföras, får anmälda lag full återbetalning av såväl anmälnings- som deltagaravgift.

 • Länkar

  Folkhälsomyndighetens generella råd för att minska smittspridning i samband med idrottsaktivitet: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/information-till-idrotts--och-traningsanlaggningar/

  Svenska Innebandyförbundets riktlinjer och rekommendationer avseende cuper under covid-19: https://www.innebandy.se/media/15163/protokoll-cuper-innebandy-covid19-version-200827.pdf

Partners